0 votes

Ok so I'm making a cutout animation. I created a root node called(Node2D) Added animation player as a child. Added a Base(Node2D) as child. Then I added the sprite LeftArm,LeftLeg, Torso,Head. The Torso node had anothe sprites as child node called RightArm, RightLeg.

Anyway I then made a walking animation using Animation player. And it plays fine. However when I load the scene and then play the animation only the RightLeg and RightArm moves. :(

What is the problem here? And is there a solution?

in Engine by (202 points)

Wait I figured it out. I forgot I had a remote2D node. That was the problem. I now moved the remote2d node instead and the problem was solved :D

You can reply yourself and mark it as the correct answer to leave this "solved".

1 Answer

+1 vote

Skydome said:
Wait I figured it out. I forgot I had a remote2D node. That was the problem. I now moved the remote2d node instead and the problem was solved :D

@Eons There you go.
...
Please don't down vote. D:

by (3,910 points)

Thank you for writing that.

Welcome to Godot Engine Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Please make sure to read Frequently asked questions and How to use this Q&A? before posting your first questions.
Social login is currently unavailable. If you've previously logged in with a Facebook or GitHub account, use the I forgot my password link in the login box to set a password for your account. If you still can't access your account, send an email to [email protected] with your username.