+1 vote

Hello !
My game is working without any problem on PC, Mac & Linux. When I try to export it to tablet, some sprites appear black. The "black buttons" are working, even though they are not displayed (I have sound feedback).

here is a video capture of the issue :
https://youtu.be/an26uuG40cs

I've been stuck with this problem for a while now and I'm tempted to just give up on the Android version... I tried to tweak the import settings of the textures, reimport them, change the node types, remove the preloading thread,tried the "low processor mode", ... nothing fixed it.

  • I checked the case of file names in folder + in FileSystem and they match

  • removing the preloading thread resulted in the game not launching at all on tablet.

  • The only clue I have is : when I put one of my "ingame" sprites in the instruction scene, it then appears in the "ingame" scene.

I'm out of ideas now, can somebody please help me ?...

in Engine by (245 points)

I don't have an answer to your question, sorry. But I see you're working with Android. Have you figured out how to have the game not lock the screen if the user is idle for too long?

hi tproper, no I didn't get to look into that yet, sorry. I see you started a thread regarding your question. Please try to be patient and wait for an answer there, so the threads stay focused on their specific questions. Thanks

Please log in or register to answer this question.

Welcome to Godot Engine Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Please make sure to read How to use this Q&A? before posting your first questions.
Social login is currently unavailable. If you've previously logged in with a Facebook or GitHub account, use the I forgot my password link in the login box to set a password for your account. If you still can't access your account, send an email to webmaster@godotengine.org with your username.